Organizarea actelor în FGO sau cum scapi de drumurile la contabilitate

acte-contabilitate-functionalitati-fgo

”Dacă aș avea mai mult timp, aș face…”, ”Business-ul nu înseamnă 9:00 – 17:00, îți ocupă tot timpul” – Dacă am întreba 100 de anteprenori care este cel mai mare neajuns al lor în ceea ce privește businessul pe care-l dezvoltă, probabil că 90% dintre ei ne-ar spune că ”timpul”. Dacă am întreba 1000, probabil că datele ar sta la fel. Așa că cei care au deprins un mod eficient de gestionare a timpului se pot lăuda cu faptul că dețin un adevărat avantaj competitiv, care poate funcționa chiar ca o pârghie de dezvoltare.

Gestionarea eficientă a timpului reprezintă și pentru noi un aspect prioritar, de care ținem cont atunci când dezvoltăm noi funcționalități. Așa au apărut pontajul electronic, facturarea de pe iOS și Android  sau acte contabilitate, cea mai nouă funcționalitate FGO.

Cum te ajută opțiunea ”Acte contabilitate” să-ți eficientizezi timpul?

 1. Scapi de drumurile la contabil
  Toate documentele care trebuie să ajungă în contabilitate pot fi adăugate în FGO și accesate direct de contabil (din contul său FGO cu rol de contabil):
 • Facturile de la furnizori (electricitate, internet sau orice alt tip de furnizor)
 • Bonurile (combustibil, consumabile, etc.)
 • Alte documente
 1. Îți este foarte ușor să organizezi documentele
  FGO înglobează tehnologia inteligentă, de aceea se adaptează antreprenorului mereu ocupat și îti permite să fii organizat fără să renunți la mobilitate De asemenea, salvează automat actele pentru contabilitate fie că vorbim despre un atașament din mail sau o poză facută cu telefonul. (vezi mai jos cum salvezi documentele în ”Acte contabile”)
 1. Uiți ce înseamnă facturi rătăcite
  Toate documentele sunt organizate cronologic, nu există riscul rătăcirii sau pierderii lor.
 1. Ții evidența cheltuielilor
  Ai evidența cheltuielilor din fiecare lună, știi oricând cât ai cheltuit și cât mai ai de plată către furnizori. Astfel poți lua decizii financiare mai bune.

acte-contabilitate


Cum salvezi documentele în ”Acte contabilitate” – scenarii

 • Factura se salvează direct din mail.
  Ai primit o factură pe email de la Enel / RCS / Vodafone sau alt furnizor. Faci forward acelui email către adresa ta de mail din FGO (ai o adresă de email dedicată firmei tale, ușor de reținut, pe care o afli chiar în secțiunea Acte contabilitate), iar factura atașată se salvează automat în contul FGO. Și ca să fie și mai simplu, FGO analizează data la care ai primit emailul de la furnizor și o va asocia lunii aferente.
  Info: orice email cu atașament pe care îl vei trimite către adresa ta din FGO va fi salvat automat în Acte contabilitate.

Cool: FGO analizează fişierele PDF adăugate şi completează automat, atunci când este posibil, informaţii precum numele furnizorului, data scadentă, suma de plată sau numărul facturii.

 • Adaugi direct de pe telefon
  Tocmai ai făcut plinul de motorină sau ai primit o factură în format fizic. Deschizi repede aplicația FGO.ro pe telefonul tău și fotografiezi bonul în cauză. Astfel te asiguri că la final de lună nu mai cauți bonurile rătăcite, iar contabilul tău are toate actele necesare pentru a închide luna liniștit.
 • Lucrezi în versiunea web „tradițională”
  Accesezi contul FGO de pe un laptop/PC și adaugi facturile de la furnizor pe fiecare lună. Poți adăuga un fișier (PDF, imagine etc.) sau poți introduce doar informațiile importante precum furnizor, data scadentă, suma de plată etc.

Tu, practic, poți salva orice bon sau factură de la furnizor, fie că ești la birou, fie că ești pe drum, fie că ai doar un telefon mobil cu tine, iar contabilul are acces oricând la toate aceste documente organizate și le poate descărca lunar.

Opțiunea „Acte contabilitate” din FGO rezolvă problema de comunicare cu contabilitatea, te ajută să organizezi într-un loc sigur toate actele și să economisești timp important lună de lună.

CREEAZĂ CONT FGO și scapă de drumurile la contabilitate.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Bitnami