Analiza financiară a firmei, disponibilă gratuit în contul tău FGO

analiza financiaraFGO dezvoltă permanent noi funcţionalităţi şi pune la dispoziţia antreprenorilor noi modalităţi de a-şi simplifica viaţa de zi cu zi. Astfel, utilizatorii au de acum acces la analiza financiară a firmei, care oferă o privire de ansamblu asupra indicatorilor financiari şi este disponibilă gratuit din contul FGO.

Ce informații cuprinde analiza financiară

  • Indicatorii financiari din ultimii ani: cifră de afaceri, profit, număr de angajați etc.
  • Locul firmei tale pe oraș, județ și țară, în raport cu concurenţa, adică firme cu același domeniu de activitate cu al tău. Poți vedea pe ce loc te situezi în funcție de mai mulți indicatori financiari analizaţi
  • Evoluţia firmei
  • Topul firmelor din domeniul tău de activitate

Cum accesezi analiza financiară

Analiza financiară este disponibilă gratuit în contul FGO. Din meniul lateral, accesează pagina Analize şi Rapoarte – Rezultate Financiare.

Nu ai cont FGO? Creează gratuit cont FGO

Sursa datelor financiare

Serviciul se bazează pe datele publice furnizate de instituțiile financiare cu privire la activitatea persoanelor juridice, în funcție de bilanţurile depuse la Finanțe.

Cum te ajută analiza financiară din FGO

  1. Pentru informare. Afli dintr-o privire care este poziţia firmei tale în zona în care activezi, vezi cum te situezi în comparaţie cu concurenţa locală sau chiar naţională, fără să pierzi ore căutând informaţii în zece surse diferite.
  2. Ai în plan obiective de creştere. Dacă ai în plan să-ţi creşti afacerea, o evaluare a pieţei te poate ajuta în clarificarea unor întrebări cu privire la potenţial şi îţi poate oferi modele de luat în calcul. După o primă analiză în FGO, caută să vezi ce fac principalii jucători din piaţă, ce strategii de creştere folosesc, cum au ajuns ei la nivelul de performanţă pe care ţi-l doreşti şi tu.
  3. Foloseşti analiza în prezentările companiei. Dacă mergi la o întâlnire de business sau poate vrei să obţii un parteneriat, poţi folosi această analiză comparativă pentru a arăta potenţialilor tăi colaboratori, într-un mod clar şi atractiv, unde te situezi în piaţă.

Vrei să ştii pe ce loc se situează firma ta în raport cu concurenţa? Accesează gratuit date financiare comparate, doar cu contul FGO. Înscrie-te gratuit. 

Analiza financiară a firmei este doar una dintre update-urile realizate de FGO anul acesta şi reprezintă o mică parte dintr-un sistem complex de management organizațional şi simplificare a activităţilor zilnice pentru antreprenorii români. Creează şi tu un cont FGO Gratuit şi alătură-te unei comunități în continuă creştere, în care obiectivul principal este eliminarea taskurilor administrative şi eficientizarea timpului pentru cei care îşi doresc să-şi canalizeze eforturile spre creştere şi performanţă.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Bitnami