Bine ai venit pe Blogul FGO.ro

Ne bucurăm că ai ajuns pe blogul FGO.

Despre FGO sau cum să fii (mai) eficient
Dacă ai mai interacționat cu FGO, atunci știi deja că este o soluție de facturare online (în cloud, spus mai fancy), disponibilă GRATUIT. În versiunea standard (adică cea gratuită), poți emite facturi (și tot ce ține de partea de facturare – proforme, chitanțe, bonuri), le poți trimite pe email și te poți conecta cu programul SAGA folosit de contabil, pentru a sincroniza automat facturile, clienții și articolele. Ți-am spus că primești și facturile de la furnizor tot în contul tău FGO?

 

Scopul blogului este să îți arate treptat cele mai diverse situații în care FGO te ajută să fii mai eficient, în moduri la care poate nici nu te gândeai. Vei vedea! 🙂

 

Soluția FGO a apărut ca urmare a colaborării dintre i-Tom Solutions și Saga Software.
Spor la facturare 🙂

PS: FGO noi îl citim “efgău” 🙂

2 comments On Bine ai venit pe Blogul FGO.ro

 • Buna ziua,

  Vreau sa va intreb daca acest blog functioneaza, pentru ca am inceput sa utilizez serviciul Dvs. si vreau sa semnalez mai multe probleme aparute in timpul utilizarii si cred eu ca as putea sa va dau cateva idei pentru optimizare.

  • Buna ziua,

   Multumim pentru mesaj.
   Ne puteti scrie si aici, dar cel mai bine este sa trimiteti problemele intampinate sau feedbackul dvs. pe adresa de email suport@fgo.ro. Pe aceasta adresa este implementat un sistem de ticketing.

   Echipa FGO

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Bitnami