FGO elimină numeroase probleme zilnice ale afacerii tale

Dezvoltarea unei afaceri de succes nu este o sarcină ușoară. De cele mai multe ori, erorile mici, greșelile cotidiene sau timpul prea scurt pot avea efecte devastatoare pe termen lung. Dacă te simți copleșit sau pur și simplu vrei să eficientizezi timpul și munca, iată câteva probleme de care poți uita atunci când folosești FGO.

Facturi cu date incorecte

FGO îți păstrează mereu datele actualizate ale clienților și preia automat informațiile salvate despre aceștia, în orice document emis fie că vorbim despre facturi, proforme, oferte sau contracte. Completezi o singură dată, iar FGO le preia automat ori de câte ori vei avea nevoie.

De asemenea, dacă facturezi către persoane juridice, FGO îți vine în ajutor cu preluarea automată a datelor publice de la MFP pe baza CUI-ului sau denumirii societății.

În plus, dacă ții contabilitatea în SAGA, poți importa în FGO atât clienții, cât și articolele.

Facturi și bonuri de la furnizori rătăcite

Toate documentele se păstrează organizat în FGO, iar contabilul tău le poate accesa oricând, după ce îi oferi acces. Adaugă facturile de la furnizori prin email sau de pe telefon și poți să dai uitării drumurile lunare la contabilitate.

Situație financiară neclară sau neactualizată

Datorită statusurilor clare ale facturilor din FGO, precum și prin procesarea automată a extraselor (bancare, de la curier) știi în permanență cât ai încasat, cât mai ai de încasat și de la cine, fără să mai verifici manual toate plățile. În plus, FGO poate genera automat notificări pentru clienții care întârzie cu plata facturilor.

Calcule incorecte

Calcularea prețului total în funcție de prețul unitar sau vice-versa, discounturi în procente, valoarea TVA, cursul valutar pentru facturi emise în valută sau facturare în funcție de numărul de ore lucrate, toate sunt calculate automat de FGO. Astfel poți fi sigur cifrele tale sunt întotdeauna corecte.

Afacere locală, piață internațională

Elimini bariere și consolidezi relațiile cu clienții străini prin emiterea facturilor în limba lor maternă.

Mulți clienți și furnizori, prea multe documente

Indiferent că emiți facturi către clienții tăi, salvezi bonuri de pe telefon sau facturi de la furnizor din email, toate sunt organizate în FGO și accesibile online în orice moment ai nevoie de ele.

Concedii suprapuse sau condică de prezență necompletată

Planificarea concediilor, pontajul, condica de prezență, toate se completează rapid conform legii. Avantajul tău este că poți vizualiza prezența și concediile tuturor angajaților într-o singură pagină, cu posibilitatea de a filtra angajații în funcție de departamente sau sucursale. Astfel, planificarea concediilor este mult mai ușor de realizat, eliminând riscul de a suprapune concedii pe același departament.

Angajații care folosesc aplicația FGO Pontaj pentru înregistrarea condicii de prezență pot opta pentru a fi notificați atunci când uită să ponteze.

Ocupă-te de ceea ce este cu adevărat important, anume dezvoltarea afacerii tale, iar de problemele zilnice se ocupă soluția FGO.

CREEAZĂ CONT FGO

 

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Bitnami