FGO Gratuit. De ce este pentru tine

fgo-gratuit

Mihai este freelancer de mai bine de 3 ani. El are o relație contractuală cu un client permanent pentru care facturează o dată pe lună și alte căteva proiecte pentru care facturează de câteva ori pe an. Mihai facturează ca un profesionist, fără să cheltuie nici măcar 1 leu, el a ales FGO gratuit.

FGO Gratuit este pentru tine dacă:

Ai o afacere mică sau ești la început de drum, ai resurse financiare limitate și vrei să-ți construiești o imagine de profesionist în ochii clienților tăi. În plus, îți place să fii organizat și să ai acces la date indiferent de unde ai lucra.

Este FGO Gratuit pentru tine? Creează cont aici!

Nu ești convins? Află cum te ajută FGO Gratuit.

  • Indiferent că ești un protector al mediului înconjurător sau pur și simplu îți place să ai biroul curat, fără teancuri de hârtii, FGO te scapă de tipizate. Emiți facturi, proforme, avize chiar și de pe telefon și le trimiți clienților pe email în câteva secunde.

Bine de știut: Pentru clienții permanenți, cărora le emiți facturi periodic, te poți ajuta de facturarea automată, ceea ce înseamă că facturile se vor emite și transmite clientului automat, fără a mai fi necesară intervenția ta lunară – pentru a factura automat, vei avea nevoie de abonamentul FGO Premium.

  • Îți place să fii organizat, dar să nu fii tu neapărat cel care organizează? Ei bine, FGO știe bine cum să ”aranjeze” totul astfel încât să ai la îndemână ce ai nevoie, fix când ai nevoie: datele firmei, contracte, facturi, bonuri, documente contabile, toate sunt organizate și ușor de accesat.

Bine de știut: Dacă contabiliul tău folosește FGO, toate documentele contabile pot ajunge automat în contabilitate. În plus, FGO se sincronizează automat cu SAGA Software.

  • Odată introduse datele în sistem, acestea se salvează și aplică în funcție de situația selectată. De exemplu, odată ce salvezi un client, datele se completează automat atunci când îi emiți o factură sau completezi un contract.
  • Este mai simplu, mai rapid și mai intuitiv de folosit decât orice program de facturare pe care Mihai l-a testat până în prezent.

Bonus: Toate datele se păstrează in cloud, ceea ce înseamnă că poți accesa FGO de oriunde în lume alegi să lucrezi, atât timp cât ai acces la internet.

Testează și tu. Creează cont FGO Gratuit!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Bitnami