FGO în 2019. Retrospectivă & cele mai importante actualizări

2019 a fost, fără îndoială, un an al creşterii, atât la nivelul soluţiei, cât şi al utilizatorilor, dar mai ales în ceea ce priveşte utilizarea unei game mult mai largi de funcţionalităţi FGO la nivel de firmă. Dacă în primul an de la lansarea FGO, principalele activităţi în conturi se concentrau în jurul facturării şi comunicării cu contabilitatea, în prezent, gradul de adopţie al instrumentelor disponibile în FGO este mult mai mare. Astfel, pentru mulţi utilizatori, FGO a devenit un instrument complex ce rezolvă numeroase probleme zilnice.

retrospectiva FGO 2019

Cele mai importante actualizări şi dezvoltări din 2019

1. Facturi de la furnizori – din FGO direct în contabilitate

Facturile de la furnizori salvate în FGO pot fi preluate automat în SAGA. În plus, folosind roboţi software şi algoritmi de inteligenţă artificială, FGO citeşte automat informaţii din PDF-urile facturilor trimise prin email.

Citeşte despre transmiterea facturilor de la furnizori in SAGA.

2. Integrare cu eMag Marketplace

Probabil că una dintre cele mai aşteptate funcţionalităţi a fost integrarea FGO cu eMag Marketplace. Funcţionalitatea a trecut printr-o fază de testare amănunţită şi prin multe actualizări, pentru a ajunge astăzi la o versiune stabilă care ajută comerciantul în întregul proces de vânzare. Astfel, dupa ce clientul plasează comanda în eMag Marketplace, FGO se ocupă de următorii paşi: facturare, actualizarea stocurilor, procesarea automată a extraselor şi borderourilor, înregistrarea în contabilitate, analiza datelor financiare.

Citeşte mai mult despre integrarea cu eMag Marketplace.

3. Integrare cu curieri. Generare de AWB-uri

Pe măsură ce tot mai multe magazine online intră în comunitatea FGO, înţelegem şi mai bine importanţa anumitor procese, comunicarea rapidă între curier şi magazin fiind unul dintre ele. Tocmai de aceea, după ce am dezvoltat în 2018 funcţionalitatea de asociere a borderoului de la curier cu facturile încasate, pasul următor a fost de a simplifica şi mai mult munca comerciantului. Acum, prin conectarea unui cont de la curier (Fastius, Fan Curier) poți genera AWB fără a mai părăsi contul FGO, direct din factură.

4. Comenzi şi agenţi de vânzări

Şi pentru companiile care lucrează cu agenţi de vânzări FGO simplifică lucrurile, atât la nivelul administratorului, cât şi al agenţilor de vânzări. Pe scurt, funcţionalitatea permite înregistrarea comenzilor din care vei putea emite ulterior factură, proformă sau aviz, iar agenţii de vânzări îşi gestionează propriul portofoliu de clienţi şi comenzi. Citeşte în detaliu cum te ajută funcţionalitatea comenzi.

5. Setarea drepturilor pe utilizatori

Absolut fiecare funcţionalitate pe care o dezvoltăm pleacă de la premisa că timpul este cea mai importantă resursă pe care o avem. De aceea, trebuie să-l folosim eficient şi să ne debarasăm de activităţile pentru care există soluţii de automatizare sau pe care pur şi simplu le pot face alte persoane. Astfel, în 2019 am introdus un update major pe setările utilizatorilor, care îţi permite să le acorzi drepturi exact aşa cum ai nevoie. Citeşte mai mult despre transferul de responsabilităţi şi cum te poate ajuta FGO în acest sens.

6. Penalități pe factură

7. Acciza pe articol

8. Moneda pe articol – conversia pe factură se face automat în funcţie de monedă şi data facturii

9. Marcarea individuală a articolelor din comenzi ca finalizate

10. Fişă client

11. Setarea numărului de zile până la scadenţa pe client

12. Descărcarea arhivei zip cu facturi pe un interval de zile

13. Extinderea procesării de extrase (Leumi Bank, EuPlatesc, TNT, Prioripost, Dragonstar etc.)

14. Gestiune pe utilizator

15. Organizarea furnizorilor

Trăgând linie la final de an, 2019 a fost un an productiv pentru FGO, întrucât funcţionalităţile îmbunătăţite şi cele nou dezvoltate au ajuns într-un stadiu de maturitate care le permite utilizatorilor să salveze timp şi să eficientizeze multe dintre activităţile firmei.

Tu nu faci încă parte din comunitatea FGO? Creează gratuit cont FGO

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Bitnami