FGO în 2020. Retrospectivă & cele mai importante actualizări

noi functionalitati fgo

 

Ştim cu toţii, ba chiar simţim pe propria piele că vremurile pe care le trăim ne pun în faţa multor provocări. Din fericire, munca pe care o depunem la FGO este consecventă, indiferent de obstacolele pe care le întâlnim şi se concretizeză în noi funcţionalităţi sau îmbunătăţirea celor existente.

Iată cele mai importante updateuri pe care le găseşti în contul tău FGO în această toamnă.

Insights – Analize eficiente, mai multe rapoarte utile

Harta interactivă a vânzărilor: Cu ajutorul noii hărţi interactive ai parte de rapoarte care îţi afişează vânzările comparat: poţi vedea evoluţia faţă de anul trecut al aceleiaşi perioade, poţi compara rezultatele cu populaţia judeţului sau cu numărul de firme din judeţ vs cifrele la nivel naţional.

Nu sta pe gânduri: o scurtă perioadă poţi testa gratuit această funcţionalitate, în contul tău, indiferent de tipul de abonament pe care îl deţii.

Rapoarte: Acum poţi vedea vânzările sau recepţiile detaliate pe fiecare produs, direct din pagina de articole

Experience – Procese simplificate, timp redus de execuţie

Clienţi mai bine gestionaţi:  

  • Dacă activitatea firmei tale se desfăşoară în mai multe platforme integrate cu FGO (website propriu, eMag, SAGA etc), vei putea înţelege de unde a apărut fiecare client, dacă s-a sincronizat pe legăturile externe cu respectivele platforme şi când i-au fost ultima dată actualizate datele.
  • Îţi folosim datele din ultima versiune a unui client (cu acelaşi CUI/CNP), atunci când faci copierea unei facturi mai vechi

eMag:

  • Setări eMAG: Acum ai functionalităţi mai rapide şi mesaje mai clare
  • Setări eMag: Poţi alege gestiunea folosită pentru facturile generate automat pentru eMag

Integrare curieri: Îmbunătăţiri la nivelul integrării cu Curieri (FAN, DPD etc) – validări şi corecţii automate ale sumelor de ramburs

Pontaj: În perioada Covid19, am suplimentat tipurile de concedii/somaj/activitate

Activităţi: Pentru companiile de prestări servicii, am refăcut şi tot ce înseamnă modulele de Proiecte şi Activităţi; acum poţi urmări şi planifica mai uşor toate taskurile sau le poţi distribui între cei responsabili; poţi aloca doar anumiţi angajaţi/utilizatori FGO pe anumite activităţi, poţi măsura mai bine timpul petrecut pe fiecare sprint şi te pregătim cu cele necesare unor raportari profesioniste către clienţii tăi.

Procesarea extraselor: De acum poţi să operezi de la acelaşi curier, mai multe tipuri de borderouri în funcţie de moneda de decontare.

Facturi furnizor: Dacă ai un cont premium poţi alege de la ce adrese de email accepţi automat facturile de furnizor transmise; dacă nu sunt acceptate automat, ţi le lăsăm cu font portocaliu şi după previzualizare poţi folosi acţiunea de acceptare/recepţie.

Generare automată factură din comandă: Se întamplă la fel ca la generarea automată a facturii din proformă; o bifa din Setări ne va spune dacă la momentul încasării îţi generăm noi factura şi pe ce serie (tot în Setări – Serii regăsim şi acest indiciu).

Link de plată pentru client străin: Pagina este tradusă automat în funcţie de ţara clientului: /it/ – pentru limba italiană, /hu/ – pentru limba maghiară, /bg/ – pentru limba bulgară, /ru/ – pentru limba rusă; limba engleză pentru alte ţări.

Lucru îmbunătăţit cu cititorul de bare: Atunci când foloseşti un cititor de bare, poţi adăuga sau edita articole prin simpla scanare a produsului. FGO îţi va deschide automat fie pagina de adăugare, fie cea de editare, în funcţie de produsul scanat. Şi factura furnizor permite acum operarea prin scanarea articolelor.

Siguranţă sporită: Dacă foloseşti serviciul de API din FGO, află că acum poţi modifica periodic parola utilizatorului API, ori de câte ori consideri că este necesar pentru siguranţa firmei tale.

Mobile – Afacerea ta, oriunde cu tine

Facturi: 

  • Poţi anula si storna facturi direct din aplicaţia de mobil
  • Poţi emite şi facturi de taxare inversă, scutite cu deducere etc.
  • E mai simplu să înregistrezi o factură de la un furnizor şi dacă are 5 pagini

Articole:  

  • Pe articolele noi se completează TVA automat
  • Dacă completezi totalul îţi facem noi calculele invers la preţ unitar în funcţie de %TVA

Acestea sunt doar o parte dintre noile updateuri. Dacă le-ai ratat şi vrei să le treci în revistă pe toate, accesează secţiunea de notificări, în contul tău FGO.

Intră în contul tău FGO

Ai întrebări, sugestii sau vrei să ne spui care sunt funcţionalităţile preferate? Lasă-ne un comentariu mai jos. Suntem curioşi sa aflăm cum vezi tu FGO.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Bitnami