FGO, soluţia eficientă în procesarea facturilor

procesare-facturiCând vorbim de managementul unei afaceri este important să avem în vedere toate acele componente, mai mult sau mai puțin mărunte, pe care trebuie să le punctăm în sarcinile zilnice, fără de care activitatea nu ar funcţiona eficient. Printre aceste sarcini, un loc important îl ocupă tot procesul de facturare care, în funcţie de activitatea businessului, poate atinge cote destul de complexe. Indiferent de mărimea acestuia, automatizarea facturării aduce o serie de avantaje în orice afacere.

Cum?

În primul rând, un program de facturare online care se integrează cu sistemele existente de management al afacerii îţi poate simplifica munca, atât în ceea ce priveşte timpul alocat pentru anumite sarcini, corectitudinea datelor, iar la un nivel mai înalt, poate chiar optimiza afacerea pe plan financiar. În plus, datorită algoritmilor de inteligenţă artificială integrați în soluție, FGO permite un nivel înalt de automatizare, citire și procesare de date şi, în consecinţă, contribuie la eficientizare, performanţă şi claritate în interpretarea datelor.

Practic, inteligenţa artificială pune capăt proceselor manuale. Utilizarea algoritmilor AI în procesarea facturilor din FGO se traduce prin:

  • citirea automată a datelor din facturi emise şi facturi de la furnizori, atât din PDF sau poza
  • extragerea informațiilor precum sume de încasat, de plătit, client, furnizor
  • preluarea automată a tranzacțiilor din conturile bancare și asocierea acestora cu facturile aferente
  • transmiterea corectă și completă a informațiilor din contabilitate

FGO este o soluţie pe care companiile o pot folosi pentru toate nevoile lor de procesare a facturilor, de la prima plată, până la balanţa contabilă şi nu numai. Iată, aşadar, 5 elemente care fac FGO să fie una dintre cele mai eficiente soluţii de procesare a facturilor.

Platformă intuitivă, uşor de folosit

Un aspect definitoriu al platformei FGO este că indiferent că tocmai ai trecut de la facturarea pe hârtie la cea online sau experimentezi pentru prima dată integrarea prin API în magazinul tău online, soluţia este uşor de folosit şi nu necesită efort suplimentar. În plus, ai la dispoziție manuale, tutoriale și o echipă de suport mereu pregătită să-ţi ofere asistenţă.

Securitate avansată

Când vine vorba de gestionarea datelor sensibile, securitatea este întotdeauna o prioritate, motiv pentru care colaborăm cu  Amazon Web Services. Citeşte pe larg despre siguranţa datelor în platforma FGO: https://blog.fgo.ro/fgo-tehnologie-de-ultima-generatie-recunoscuta-la-nivel-mondial/

Scalabilă

FGO creşte odată cu afacerea ta! Pe măsură ce afacerea ta se extinde, cu atât FGO va putea emite şi procesa mai mult.

În continuă dezvoltare

Îţi poţi face o idee despre trendul de dezvoltare FGO cu această retrospectivă a actualizărilor şi funcţionalităţilor nou dezvoltate doar în anul 2022: https://blog.fgo.ro/fgo-in-2022-retrospectiva-celor-mai-importante-actualizari/

Pe scurt, lunar sunt înregistrate câteva zeci de update-uri şi constant se lucrează la dezvoltarea de noi funcţionalităţi care să vină în sprijinul antreprenorilor din comunitate, cele mai recente fiind adoptate deja la scară largă cum este analiza financiară sau debitarea automată pe plăţi recurente. În ceea ce priveşte debitarea automată, acolo unde există facturi recurente în baza unui contract sau abonament, după acordul clientului, la fiecare emitere automată factură din respectiva recurenţă, banii se trag automat din contul bancar al clientului.

Instrument de organizare şi eliminare a sarcinilor frustrante, ce pot genera erori constante

Angajaţii sunt adesea copleşiţi de volumul mare de documente pe care trebuie să-l proceseze zilnic, iar o astfel de muncă repetitivă, ce impune o atenţie sporită, dar fără să aducă un plus valoare poate conduce rapid la o stare de frustrare şi atitudine lipsită de motivaţie, pe lângă posibilele erori umane. Astfel că FGO elimină aceste sarcini manuale, nu doar la nivel de procesare al facturilor, dar şi al altor tipuri de documente care în cele din urma amplifică ordinea atât în firmă, cât şi în mintea angajaţilor tăi.

Implementare rapidă

Există o mulţime de factori de luat în calcul atunci când vine vorba de adoptarea unei soluţii de facturare online. Avantajul FGO este ca se mulează pe activitatea ta, indiferent că administrezi o firma mica sau o afacere complexă, cu zeci de angajați și sute de documente emise zilnic. Creează gratuit un cont FGO şi testează cum funcţionează pentru firma ta!

CREEAZĂ CONT FGO

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Bitnami