Pontajul angajaților care lucrează pe teren sau de acasă

pontaj-angajati-teren

Codului muncii obligă angajatorii să țină o condică de prezență zilnică pentru toți angajații, în care să menționeze ora venirii, ora plecării și pauzele fiecărui angajat. Măsura a fost luată pentru a se urmări respectarea orelor lunare de muncă, eliminarea muncii la negru sau pentru respectarea contractelor individuale de muncă cu jumătate de normă. Iar aceste fișe de pontaj trebuie să se regăsească la sediul firmei și să fie prezentate ori de câte ori organele abilitate le solicită. Nimic foarte greu până acum, doar o formalitate în plus. Problema intervine, însă, atunci când activezi în domeniul transportului, curieratului, publicitar și ai angajați care lucrează pe teren sau de acasă.

Cum pontează angajații care lucrează pe teren sau de acasă?

  1. Investești într-un sistem informatic de tip check in / check out ca o alternativă la condica zilnică de prezență.
  2. Folosești un soft de pontare electronică. De exemplu cu FGO Pontaj fiecare angajat își înregistrează zilnic pontajul cu ora de început, ora de sfârșit și pauza. Iar tu, ca administrator ai acces la toate fișele de pontaj ale angajaților, pe care le poți printa sau descărca pentru a le trimite la contabilitate.

Foloseşte FGO Pontaj

De asemenea, poți modifica, șterge sau adăuga ore de lucru pentru toți angajații, poți gestiona concediile.

FGO Pontaj este o alternativă la fișele de pontaj clasice și permite înregistrarea orelor lucrate atât de cei:

  • Cu un program normal de 8h / zi și 2 zile pauză pe săptămână
  • Lucrează în ture
  • Lucrează part-time
  • Lucrează pe teren
  • Lucrează de acasă

Citeşte mai mult despre cum funcţionează pontajul şi condica de prezenţă în FGO sau Creează cont FGO  şi foloseşte FGO Pontaj de oriunde ar lucra angajaţii tăi.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Bitnami