Arhiva e-Facturilor din FGO direct în OneDrive

Orice antreprenor din România trebuie să ştie că arhivarea și păstrarea documentelor se realizează conform prevederilor Ordinului Ministrului Finanțelor Publice (MFP) nr. 2634/2015, în vigoare de la 1 ianuarie 2016, iar documentele justificative care stau la baza înregistrărilor în contabilitatea financiară se păstrează 5 ani. Printre aceste documente se numără evident şi facturile.
Astfel că acestea se păstrează fizic sau arhivate în format electronic pe o perioadă de 5 ani. Cele care reprezintă bunuri cu o durată de viață mai mare de 10 ani se păstrează pe toată durata utilizării acestora.

Citeşte mai multe despre arhivarea şi păstrarea documentelor aici.

Pentru a face tot acest proces de arhivare a facturilor mai accesibil, FGO, prin colaborarea cu Microsoft îţi permite să îţi salvezi automat arhivele de facturi în OneDrive. Această integrare nu doar că îți economisește timp, dar îți oferă și liniștea de a ști că toate documentele tale importante sunt păstrate în siguranță și sunt accesibile oricând ai nevoie de ele.

Cum funcționează?
Conectare Simplă

  • Accesează contul tău FGO: Conectează-te la contul tău FGO și navighează către pagina Arhiva lunară.
  • Activează opțiunea de salvare: activează opțiunea de a salva în OneDrive și vei fi ghidat pas cu pas pentru a conecta contul tău Microsoft.
  • Ghid pas cu pas: Urmează instrucțiunile pentru a finaliza conectarea. Este un proces rapid, care durează doar câteva minute.

Conectează contul Microsoft în FGO

Salvare automată

Odată ce contul tău este conectat, arhivele de facturi create în FGO vor fi salvate automat în OneDrive. Astfel:

  • Poți seta crearea periodică a arhivelor, astfel încât să nu mai trebuiască să te ocupi manual de acest proces.
  • Accesa documentele de oriunde, oricând, direct din OneDrive.

Ce conține arhiva de facturi?

  • e-Facturi trimise și primite în SPV: Fiecare factură în format XML, recipisă și PDF este stocată pentru a-ți asigura o gestionare completă și sigură a documentelor.
  • Alte facturi: Facturile non-electronice sunt disponibile ca fișiere PDF sau documente încărcate manual, după caz.

De asemenea, față de salvarea automată a arhivelor, utilizatorii FGO pot beneficia de o serie de avantaje suplimentare precum:
Prețuri avantajoase: Am negociat prețuri speciale pentru licențele Microsoft, astfel încât să poți beneficia de toate funcționalitățile la un cost redus. Verifică oferta noastră și contactează-ne pentru mai multe informații.

Descoperă oferta pentru licențele Microsoft

Bonus 1TB spațiu de stocare: La achiziționarea unei licențe Microsoft prin FGO, primești 1TB spațiu de stocare în OneDrive.

Conectează contul Microsoft în FGO

Integrând FGO cu OneDrive poți să-ți simplifici semnificativ munca și să te asiguri că toate arhivele tale de facturi sunt organizate și ușor accesibile. Nu rata această oportunitate de a eficientiza modul în care gestionezi documentele financiare ale afacerii tale.

Conectează-ți contul Microsoft în FGO acum și descoperă cât de simplu poate fi să gestionezi arhivele de facturi!

Vezi instrucțiuni detaliate aici.


Publicat

în

de către

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *