5 aplicații utile pentru întreprinderile mici

Întreprinderile mici au toate o caracteristică comună: nevoi mari, dar personal și resurse limitate. Îți sună cunoscut?

Iar cei care intră în acest joc trebuie să încalțe nu doar pantofii de CEO, ci și de contabil, reprezentant vânzări, director financiar sau administrator.

Cu siguranță toți ne-am dori să avem specialiști în jurul nostru care să ne îndrume, însă realitatea este ca nu putem susține financiar aceste dorințe. Din fericire, în prezent, există o multitudine de instrumente care ne pot simplifica munca, iar cele mai multe dintre ele sunt gratuite.

Instrumentele de automatizare dedicate afacerilor mici sau start-upurilor sunt ideale pentru o serie de sarcini, pornind de la gestionarea operațiunilor de comerț electronic, până la facturare sau gestionarea campaniilor de marketing. Iar următoarele 5 instrumente se numără printre cele mai utile în ceea ce privește simplificarea muncii și contribuția lor în creșterea businessului.

Mailchimp

MailChimp este o platformă de email marketing care oferă câteva funcții gratuite pentru afacerile mici cu bugete reduse și instrumente mai avansate pentru întreprinderi mai dezvoltate. Cu Mailchimp poți automatiza trimiterea emailurilor, crea reguli personalizate, template-uri și genera rapoarte pentru a analiza performanța campaniilor.

Mouseflow

Mouseflow este o aplicație gratuită care îți permite să identifici cu exactitate ce fac utilizatorii când intră pe site-ul tău. Mai exact, urmărește clickurile, mișcările / traseul mouse-ului, scroll-ul, formularele și multe altele, pentru fiecare vizitator al site-ului, iar cel mai important lucru este că ai posibilitatea de a filtra / segmenta datele. Mouseflow te ajută să elimini presupunerile și să iei decizii inteligente.

FGO

FGO este o soluție de facturare online si management al afacerii prin poți emite facturi (și tot ce ține de partea de facturare – proforme, chitanțe, bonuri, comunicarea cu ANAF sau contabilitatea), le poți trimite pe email și te poți conecta cu programul SAGA folosit de contabil, pentru a sincroniza automat facturile, clienții și articolele. De asemenea, poți seta emitere automată pentru facturile periodice, notificarea clienților pentru plăți întârziate, încasarea facturilor online prin mobilPay, generarea contractelor și ofertelor și multe altele.

CREEAZĂ CONT FGO

Hootsuite

Hootsuite este unul dintre cele mai populare instrumente de gestionare a conținutului dedicat social media, iar funcționalitățile lor gratuite îți permit să monitorizezi toate conturile social media dintr-un singur loc. Poți, de asemenea, să programezi în avans postările sau să evaluezi performanțele conținutului.

Slack

Printre toate conturile social media, email, mesaje, chaturi și multe alte modalități de comunicare, membrii unei echipe pot deveni confuzi sau pot pierde informații. Slack permite gestionarea conversațiilor între membrii unei echipe pe diferite dispozitive sau conturi, într-o singură platformă. Mai exact, prin Slack poți trimite sau primi emailuri, mesaje fără a naviga pe mai multe canale, interacțiunile se arhivează automat, iar aplicația include chiar și un motor de căutare.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *