8 aplicații mobile care îți simplifică viața de antreprenor

Libertatea pe care o conferă propria afacere este un factor motivant și de multe ori decisiv atunci când cineva alege calea antreprenoriatului. Totuși, pentru mulți antreprenori această libertate înseamnă și mult timp petrecut pe drumuri, întâlniri, ședințe, etc. și cu cât mobilitatea este mai mare, cu atât organizarea și rezolvarea activităților zilnice devine mai dificilă.

La FGO petrecem mult timp gândindu-ne la productivitate, eficiență, atât pentru propriile businessuri, cât și pentru clienții noștri. Unele instrumente le dezvoltăm în propria soluție, pe altele le descărcăm și ne simplificăm sarcinile zilnice. Iată câteva aplicații utile:

Shift – Accesează rapid toate emailurile primite

Știm cu toții cât de important este să-ți citești emailurile, chiar și atunci când acestea nu sunt altceva decât știri din domeniul de business în care activezi. Iar când ești un du-te vino, multe îți pot scăpa printre degete. Noroc cu aplicația Shift care îți permite să fii la curent cu toate emailurile pe care le primești, indiferent că ajung în contul personal sau cel de firmă. Așadar, aplicația permite să treci dintr-un cont de email într-altul fără să fii nevoit să te loghezi și să te deloghezi. În plus, primești notificări din toate conturile pe care le ai.

DocuSign – Semnează și trimite documente

Vrei să închei un contract, să aprobi o achiziție sau ai nevoie de o factură semnată? Ei bine, cu ajutorul aplicației DocuSign ai posibilitatea de a semna și trimite documente oriunde te-ai afla.

FGO.ro – Facturează și încasează “din mers”

Prin aplicația FGO pentru iOS și Android poți să emiți facturi, chitanțe sau alte documente, să salvezi rapid bonurile de la benzinărie, cât și să vizualizezi încasările și cheltuielile firmei tale în timp real.

Hootsuite – Administrează într-un singur loc conturile de social media

Dacă businessul tău este prezent în social media, atunci știi cât de important este ca mesajele să se transmită constant și rapid. Iar dacă această responsabilitate nu este delegată deja, Hootsuite este o aplicație extrem de utilă celor care sunt constant în mișcare. Acest serviciu pe care-l poți folosi de pe telefon îți permite să urmărești și să gestionezi toate conturile de social media dintr-un singur dashboard. Așadar, pe cei care au prezență online prin mai multe canale și sunt mereu pe drumuri, Hootsuite îi ajută să programeze postările, să vizualizeze comentariile sau mesajele, indiferent că vorbim de Facebook, Instagram, Pinterest sau toate în același timp.

Upwork – Externalizează proiecte

Uneori, să muncești rapid și eficient înseamnă să externalizezi proiectele de care nu ai timp sau pentru care nu ai experiența necesară pentru a le finaliza cu succes. Indiferent că ai nevoie de research, texte pentru site, servicii de design sau de secretariat, pe aplicații precum Upwork vei găsi freelanceri experimentați care să se ocupe de proiectele tale. Prin această aplicație poți urmări desfășurarea sarcinilor și să comunici cu colaboratorii tăi ”din mers”.

FGO Pontaj – Ține condica de prezență la zi

Cu aplicația FGO Pontaj, angajații își înregistrează singuri concediile și condica de prezență zilnică, direct de pe un telefon iOS sau Android. Toate se completează rapid, conform legii, iar tu ai avantajul de a accesa totul într-o singură pagină.

Pocket – Salvează conținut oricând, de oriunde

Știi sentimentul ăla de frustrare atunci când cauți un articol interesant pe care nu ai avut timp să-l citești și nu-l mai găsești? Cu aplicația Pocket, orice conținut, din orice sursă, poate fi salvat. Așadar, fie că vrei să revii la un video de pe TED, un articol pe un site de știri sau o imagine de pe Instagram, aplicația îți permite să salvezi întregul conținut și să revii la el atunci când ai ocazia, fără a mai avea nevoie de conexiune la internet. Practic, întregul conținut este salvat în browser.

LogMeIn – Accesează-ți desktopul de la distanță

Ai o prezentare importantă, dar ai uitat informațiile cheie la birou? Cu aplicația LogMeIn ai acces la fișiere de pe PC sau MAC de oriunde te-ai afla. Totodată, aplicația îți permite să distribui documente sau chiar să printezi la imprimantele locale.

Dacă mai cunoști alte aplicaţii utile pe care și tu le folosești, scrie-ne în comentarii pentru a le împărtăși cu ceilalţi cititori.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *