Cum salvezi bonurile și facturile de la furnizori în FGO

Funcționalitatea ”Acte contabilitate” din FGO îți permite să organizezi toate bonurile, facturile de la furnizori sau extrasele bancare, pentru a avea o evidenţă clară a cheltuielilor tale lunare, iar contabilului îi poţi oferi cu ușurinţă acces pentru preluarea lor. Adăugarea lor este extrem de simplă, fiind ușor de folosit și dacă ești la birou, în benzinărie sau în vacanță.

Citeşte şi despre Preluarea automată a facturilor de la furnizori în programul de contabilitate SAGA

Există așadar mai multe metode prin care poți încărca documentele:

1. Încărcare din aplicația FGO pentru smartphone

Ești plecat în delegaţie sau pur și simplu ai făcut plinul la benzinărie? Deschide aplicația FGO, tabul Facturi de la furnizori, fotografiază bonul, iar FGO “citește” singur informaţiile de pe bon. Totul se salvează automat în contul tău FGO în timp real și poate fi accesat de pe orice device.

Descarcă FGO pentru iOS

Descarcă FGO pentru Android

2. Trimiterea documentelor pe email

În FGO, firma ta are o adresă de email dedicată unde poţi trimite facturile de la furnizori pe care vrei să le stochezi. Adresa ta este de tipul CUI@facturi.fgo.ro și, similar, CUI@extrase.fgo.ro pentru stocarea extraselor bancare. Adresele funcţionează doar cu un abonament FGO Premium. Pentru fiecare factură astfel salvată în FGO, vei vedea și adresa de email care a trimis documentul.

Atunci când primești o factură de la un furnizor pe email, este suficient să faci forward (redirecţionare) către adresa de email din FGO, iar factura se va salva automat pe luna în curs.

Atunci când vrei să salvezi o factură PDF sau chiar mai multe pe o lună anterioară, poţi scrie luna aferentă direct în adresa de email, astfel: CUI+03/2018@facturi.fgo.ro unde +03/2018 reprezintă luna martie 2018.

Info: poţi vedea adresa ta de email din FGO în contul tău, în pagina Facturi de la furnizori.

3. Încărcare direct în contul FGO, în browser

În paginile Facturi de la Furnizori și Extrase bancare, ai la îndemână butonul Adaugă pentru adăugarea și salvarea „clasică” a documentelor.

Beneficiile tale atunci când salvezi actele pentru conta în FGO

Salvezi timp (și pe al tău, dar și pe al contabilului): tu nu trebuie să mai ajungi la contabilitate cu teancul de acte fizice, iar contabilul își preia singur facturile din FGO.

Scapi de greșeli: datorită marcării ușoare a facturilor preluate, și tu și contabilul știţi mereu care facturi au fost înregistrate în contabilitate și care nu.

Contabilul are la îndemână butonul „preluat în contabilitate” pentru facturile pe care le înregistrează.

 

Evidență clară: organizând toate documentele într-un singur loc, ai acces oricând la cheltuielile firmei tale și este foarte ușor să identifici fluctuațiile de la o lună la alta sau să îți dai seama când este cazul să reduci cheltuielile.

Acces în timp real: Ai acces mereu la date actualizate în timp real, de pe orice dispozitiv conectat la internet. Atât tu, cât și contabilul.

Nu ai încă un cont FGO?
CREEAZĂ CONT FGO

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Bitnami