Cum trimiți o ofertă de preț în doar câteva minute

Ai avut un meeting cu un client și așteaptă o ofertă de la tine? Sau pur și simplu te-a contactat și ți-a cerut o cotație de preț? Perfect. Cand clientul își manifestă atât de vizibil interesul, tranzacția este aproape încheiată, nu-i așa?

Dar ce se întâmplă atunci când ai zilnic de completat astfel de oferte sau când nu mai știi pe unde ai salvat modelul de ofertare sau cauți o ofertă trimisă deja?

Îți creezi cont FGO

CREEAZĂ CONT FGO

Selectezi un model de ofertă sau îl adaugi pe al tău

În FGO ai modele de oferte pe care le poți folosi ca atare, le poți adapta nevoilor tale sau poți crea propriul tău model. Instrumentul de creare a modelelor te ajută în mod intuitiv să selectezi variabilele ofertei (datele care se modifică automat în funcție de clientul căruia îi întocmești oferta).

Odata ce ai modelul de ofertă dorit, poți intocmi rapid o ofertă. Selectezi clientul și vezi cu ușurință informatiile ce trebuie completate. Datele deja salvate în soluție se completează automat. În plus, fiecare ofertă creată prin FGO este personalizată cu logoul și imaginea de fundal alese de tine.

Ce poți face cu o ofertă:

  • o trimiți pe emailul clientului (format PDF)
  • o printezi
  • o descarci în format word sau PDF
  • o poți partaja către un coleg / membru al echipei tale pentru a te ajuta cu completarea datelor; partajarea se face folosind o adresă de email, destinatarul primește un link ce permite editarea ofertei.

Păstrezi toate ofertele trimise, într-un singur loc și revii la ele, ori de câte ori ai nevoie

Foarte important este că toate ofertele trimise sau create vor fi organizate în funcție de client și dată, iar tu vei putea reveni la ele ori de câte ori vei avea nevoie.

Trimite rapid o ofertă!

CREEAZĂ CONT FGO


Publicat

în

de către

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *