Facturează automat, pe baza timpului lucrat

5 motive pentru care să monitorizezi timpul lucrat într-o soluție în cloud

Cât de organizat trebuie să fii ca să reușești nu doar să îți termini la timp activitățile, ci să fii la curent și cu activitățile angajaților tăi și să poți, oricând e nevoie, să le treci rapid pe toate în revistă?

Înregistrarea orelor lucrate în cadrul unui proiect/pentru un client, folosind o soluție simplă și eficientă, este benefică atât pentru tine, cât și pentru clienții pe care îi facturezi. Iată și principalele avantaje pe care le obţii:

Organizare

Ai toate activitățile înregistrate în același loc, eliminând riscul de a omite o activitate și, astfel, de a pierde o încasare pentru munca depusă.

Facturare rapidă automată

Prin simpla apăsare a unui buton, emiţi automat factura detaliată aferentă, factură ce conține toate activitățile desfășurate într-o anumită perioadă, pentru un client. Câștigi astfel timp valoros și poţi fi sigur că factura ta este corectă și completă.

Mobilitate

Un atu clar al soluţiilor în cloud este mobilitatea pe care ţi-o oferă: ai acces oricând la activitățile firmei tale și poți urmări sau înregistra timpul lucrat de oriunde ai fi.

Evidenţă clară

Știi întotdeauna care sunt activitățile la care lucrează angajații tăi, care sunt taskurile finalizate și mai ales cele care se apropie de deadline. Poți astfel să-ți prioritizezi munca și să te asiguri că vei onora la timp proiectele.

Transparență față de client

Clientul va înțelege mai ușor și va ști exact pentru ce a fost facturat, eliminând astfel incertitudinea că ar putea plăti un preț incorect. În plus, o atitudine transparentă îți va garanta întotdeauna o imagine pozitivă în față clientului.

Facturează automat cu FGO, pe baza timpului lucrat

Intră în contul tău FGO și organizează activitățile administrative sau înregistrează timpul lucrat pentru fiecare client. Alege activitățile pentru care vrei să emiți factura, iar prețul se calculează automat în funcție de numărul de ore lucrate.

Nu ai cont FGO?

CREEAZĂ CONT FGO


Publicat

în

de către

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *