Facturi de la furnizori – transmiterea automată din FGO în SAGA

Lucrăm constant pentru îmbunătățirea funcționalităților FGO, iar ultimele noastre eforturi în acest sens s-au materializat într-un update extrem de util privind facturile de la furnizori.

Noua versiune permite înregistrarea facturilor de la furnizori din FGO direct în contabilitate. Astfel, contabilul poate prelua automat în SAGA facturile de la furnizori pe care tu le salvezi în contul tău FGO.

Cum setezi tansmiterea automată: mergi în pagina Setări – SAGA și asigură-te că ai activat opțiunea de trimitere a facturilor de la furnizori.

Care facturi de la furnizori se trimit automat în SAGA: orice bon sau factură de la furnizor poate fi preluată automat în SAGA, după ce adaugi articolele aferente pe respectiva factură.

Cum adaugi articole pe o factură de la furnizor: în pagina Facturi furnizori, adaugă factură nouă sau editează o factură existentă și adaugă articolele aferente. După adăugare, apasă Salvează. Aceste articole vor fi preluate automat în SAGA.

Dacă utilizezi stocuri pe articole, poţi opta pentru actualizarea automată a cantităţilor, în funcţie de facturile de la furnizori adăugate: pe fiecare factură, atunci când adaugi articolele aferente, activează bifa “Actualizează stocul”.

Redirecționează facturile de la furnizori primite pe email către emailul tău din FGO şi se vor salva automat în cont. Mai ai de setat doar câteva informaţii şi eşti gata de sincronizare cu SAGA.

FGO are integrată componenta AI (artificial intelligence): “citeşte” informaţii din facturile trimise prin email şi completează automat date precum numele furnizorului, data, suma etc.

  • În Dashboardul FGO ai la îndemână analize despre cheltuielile tale, structura acestora pe furnizori sau centre de cost.
  • Cantităţile articolelor se actualizează automat în funcţie de facturile de la furnizori adăugate.
  • Informaţiile furnizorilor tăi rămân salvate în contul tău și le poţi edita oricând.

Transmite facturi de la furnizori din FGO în SAGA

Citește mai multe despre organizarea facturilor de la furnizori, despre cum salvezi direct din email, de pe telefon sau ce analize ai la îndemână în articolul Organizarea actelor în FGO.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *