FGO. Avantajele facturării online

Dezvoltarea unei afaceri necesită eforturi mari și resurse substanțiale, de aceea un antreprenor nu ar trebui să-și consume timp pe activități administrative ce pot fi automatizate sau eficientizate, așa cum este și cazul facturării. Vestea bună este că facturarea poate fi rapidă, plăcută și chiar automată , atunci când ai la îndemână instrumentele potrivite.

Iată, așadar, câteva dintre avantajele pe care le obții fără efort atunci când facturezi online.

Avantajele facturării online

  • Elimini spațiul fizic de stocare
  • Eviți greșelile de calcul
  • Scapi de grija facturilor rătăcite
  • Timp salvat atât pentru emiterea facturilor, cât și încasarea lor
  • Creșterea eficienței și a productivității

Fiind o platformă simplu de utilizat, soluția completă de facturare FGO întrunește o serie de funcționalități gândite pentru a gestiona eficient emiterea facturilor (proformelor, bonurilor, avizelor etc.), încasarea lor, analiza și transmiterea în contabilitate.

Facturează rapid cu FGO

  1. Creează un cont FGO, intră în pagina Facturare și apasă butonul Adaugă. În dreapta butonului alegi seria și tipul de document pe care dorești să îl adaugi. Urmează aceeași procedură în cazul în care dorești emiterea unui alt tip de document, precum: proformă, aviz, bon
  2. Completează denumirea sau CUI-ul clientului, iar FGO caută pentru tine toate informațiile publice existente despre acea firmă.
  3. Adaugă articolele pe care le facturezi – poți alege din articole deja salvate sau poți adăuga articole noi direct în factură; acestea se vor salva automat și vor apărea în listă la următoarea factură pe care o vei emite. Toate calculele se vor efectua automat.
  4. Salvează
  5. Conectează contul SPV în FGO, iar e-Facturile se vor trimite automat către ANAF.

CREEAZĂ CONT FGO


Publicat

în

,

de către

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *