FGO și parteneriatele care îți simplifică viața de antreprenor

În mediul antreprenorial de astăzi, eficiența și viteza sunt esențiale, iar automatizarea devine un factor cheie pentru succes. Soluțiile oferite de FGO nu doar simplifică sarcinile administrative, dar le și integrează cu parteneri strategici, care contribuie la ușurarea muncii de zi cu zi, la creșterea productivității și la dezvoltarea afacerii pe termen lung. Iată așadar, care sunt acești parteneri și ce beneficii majore pot aduce afacerii tale.

FGO și Banca Transilvania, prin aplicația BT Go

Integrarea dintre FGO și BT Go reprezintă exemplul perfect de integrare între business și banking, oferind antreprenorilor o soluție completă și eficientă pentru gestionarea afacerii. Prin integrarea funcționalităților FGO în BT Go, utilizatorii îşi pot administra întregul proces de facturare direct din aplicaţia BT Go – de la emiterea și trimiterea facturilor în SPV, până la preluarea e-Facturilor de la furnizori și plata acestora, toate într-un singur loc. Citește mai multe despre parteneriatul FGO cu BT Go.

FGO și Microsoft

Prin parteneriatul cu Microsoft, FGO îți oferă acces la licențe Microsoft 365 la prețuri competitive, facilitând astfel gestionarea eficientă a afacerii tale. În plus, poți automatiza procesul de salvare a arhivelor de facturi din FGO direct în contul tău OneDrive, asigurând o soluție simplă și sigură pentru păstrarea documentelor importante.

FGO și Google Drive

Prin integrarea cu Google, FGO îți permite să salvezi automat arhivele de facturi din FGO în contul tău Google Drive. Arhivele de facturi din FGO se creează separat pentru facturi emise și facturi de la furnizori și conțin toate documentele necesare – XML, recipisă, PDF.

FGO și Saga Software

Parteneriatul dintre FGO și Saga Software, încheiat chiar de la începuturile FGO, a adus multă valoare în mediul antreprenorial românesc. Această colaborare a revoluționat comunicarea dintre antreprenori și contabili, eliminând lunar zeci de ore de muncă manuală. FGO se conectează direct cu cel mai utilizat program de contabilitate din România, Saga Software, printr-o legătură explicită între contabil și firma din FGO. Astfel, contabilul poate prelua automat toate documentele necesare – facturi emise, primite, încasări, plăți, tranzacții bancare – fără a fi necesară intervenția antreprenorului.
Un alt beneficiu major constă în asocierea automată a facturilor cu tranzacțiile aferente preluate direct din contul bancar, funcționalitate ce economisește timp atât pentru antreprenor, cât și pentru contabil.

FGO și Spațiul Privat Virtual (SPV)

Integrarea FGO cu SPV nu doar că simplifică gestionarea e-Facturilor, dar aduce și un set de avantaje unice. După emiterea unei facturi, aceasta pleacă automat în SPV, conform intervalului de automatizare setat de utilizator. Dacă serverul ANAF nu răspunde, FGO reîncearcă automat, din oră în oră, eliminând astfel grija antreprenorului pentru acest proces. Arhivele de facturi, atât pentru cele emise, cât și pentru cele primite, se creează automat și includ toate documentele necesare (XML, PDF și recipisă). Mai mult, acestea se pot salva automat în Google Drive sau OneDrive, iar toate documentele sunt păstrate în contul FGO timp de 5 ani.
Pentru cei la început de drum, pentru a ușura cât mai mult procesul, am trecut în acest articol toți pașii necesari pentru obținerea semnăturii electronice și înscrierea în SPV. De asemenea, FGO este partener certSign.

FGO și Amazon Web Services

Siguranţa datelor este o prioritate pentru FGO. De aceea colaborăm cu Amazon Web Services (AWS) pentru a asigura rapiditatea și eficiența tuturor funcționalităților noastre. Infrastructura AWS este integrată în soluția noastră, iar Amazon a confirmat eficiența colaborării noastre printr-un studiu de caz dedicat, pe care îl poți citi integral aici.

FGO și eMAG Marketplace

Datorită integrării cu eMAG Marketplace, utilizatorii platformei de e-Commerce pot simplifica și automatiza procesul de facturare și procesare a borderourilor de încasare. În plus, aceștia beneficiază automat de toate avantajele pe care FGO le oferă, inclusiv integrare cu SPV, băncile și contabilitatea.

Citește aici despre integrarile și parteneriatele FGO.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *