FGO. Tehnologie de ultimă generaţie, recunoscută la nivel mondial

Studiu de caz Amazon

Siguranţa datelor este o prioritate pentru FGO. De aceea, pentru toate funcţionalităţile noi şi pentru rapiditatea cu care ne punem la dispoziţie serviciile, colaborăm cu Amazon Web Services, a căror infrastructură am integrat-o în soluţia noastră. Cei de la Amazon ne-au confirmat eficienţa prin studiul de caz pe care au ales să-l facă despre noi, pe care îl poţi citi integral aici: https://aws.amazon.com/solutions/case-studies/itom-case-study/

Ce spune studiul:

1. FGO ajută companiile să obțină informații valoroase asupra operațiunilor contabile și să automatizeze sarcini esențiale, precum facturarea, asocierea FGO protejează accesul la datele clienților folosind AWS Secrets Manager.plăților și încasărilor, chiar și organizarea angajaților. Având acces la datele sensibile ale clienților, platforma necesită niveluri ridicate de securitate și se aliniază cu reglementările în vigoare, precum cele ale Autorității Bancare Europene și GDPR.

2. FGO protejează accesul la datele clienților folosind AWS Secrets Manager.

În acest sens, au fost implementate protocoale de securitate prin care se solicită acordul clientului înainte de a se acorda personalului acces la orice informații din platformă. Acest lucru se întâmplă de obicei în vederea îndeplinirii sarcinilor de asistență clienți. Cu alte cuvinte, clienții FGO au control absolut asupra datelor lor și până și activitatea de asistență se supune normelor de protecție.

„Trebuia să protejăm datele clienților la cel mai înalt nivel posibil de încredere și am reușit acest lucru folosind AWS.”, susține Valeriu Filip, cofondator FGO.

Folosind AWS Secrets Manager, împreună cu servicii de tip IAM (identity acces management) și SSO (single sign on), asigurăm o urmărire corectă a managementului de informații sensibile si prevenim orice tentativă de acces neautorizat la datele clienților. „Datele de acces în platformă ale clienților noștri nu ne sunt accesibile”, spune Valeriu.

Totodată, „Clienții noștri ne spun că au mai multă liniște știind că ne-am construit produsul pe AWS”, mai spune Valeriu. Asta pentru că accesul la istoricul de date și monitorizarea îi poate ajuta să știe în orice moment cine şi ce date a modificat în cont.

Obiectivele noastre nu se mai cramponează în infrastructură. În timp ce știm că datele noastre sunt în siguranță, ne putem concentra pe obiectivele cu adevărat mari și atragerea de noi clienți. – Valeriu Filip

3. Procesele de dezvoltare rapidă înseamnă o experiență de utilizare mai bună pentru clienți

Înainte de a folosi AWS, echipa de IT dezvolta şi testa noile funcţionalităţi pe un server local, iar aceste noi funcţionalităţi erau publicate o dată la câteva săptămâni. Acum, procesul de dezvoltare şi corectare a erorilor este automat, crescând viteza şi frecvenţa de publicare până la 10 noi funcţionalităţi săptămânal, aproximativ 400 anual. Iar acest proces constant şi continuu de dezvoltare oferă în mod clar o experienţă de navigare în platformă mult mai bună.

4. Conectare mai rapidă şi emiterea facturilor în câteva secunde

Pe măsură ce popularitatea platformei FGO a crescut, iTom dorește să se asigure că procesul de conectare este cât mai simplu și rapid posibil și că utilizatorii au acces rapid la resursele cel mai des folosite.
FGO utilizează Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) și Amazon Simple Email Service (Amazon SES), care permit clienților să trimită și să controleze cu ușurință accesul la documente confidențiale. „Amazon SES păstrează toate documentele importante într-un loc sigur în FGO, unde doar contabilul clientului are acces”, spune Valeriu Filip.
În ceea ce priveşte planurile de viitor, iTom Solutions, prin FGO, doreşte să ajute afacerile din România să-şi automatize cât mai mult procesele operaţionale inclusiv facturarea, plăţile şi încasările şi mai ales să protejeze datele sensibile ale clienţilor.

În prezent, peste 83.000 de companii mici și mijlocii folosesc FGO pentru diverse domenii de activitate, profitând de integrări cu serviciile bancare, contabilitate, platforme de comerț electronic, tratând inclusiv aspecte de interpretare financiară a datelor afacerii din balanțe sau asigurând accesul firmelor la servicii de factoring și scontare prin furnizori acreditați.

Gestionează-ți și tu afacerea cu FGO!

CREEAZĂ CONT FGO


Publicat

în

de către

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *