Magyar, Français, Português? Facturezi online în ce limbă vrei

Câte mesaje generice primești zilnic și pe câte le iei în considerare? Ele nu sunt doar impersonale, ci sunt și foarte ușor de trecut cu vederea. Dacă ești de acord, imaginează-ți ce părere are clientul tău atunci când îi trimiți același tipar rigid de factură.

Trimiterea unor facturi personalizate care nu se rezumă doar la numele clientului și suma de plată denotă aprecierea pe care o ai pentru client și intenția de a crea o relație solidă, de lungă durată.

În FGO poți crea facturi profesioniste care să impresioneze vizual, dar și emoțional, atunci când vorbim de un client străin care primește factura în limba lui maternă.

Mai jos găsești instrucțiuni despre cum poți personaliza cu ușurință o factură și cum poți crea un profil de facturare în orice limbă străină.

Personalizare vizuală

În FGO poți crea cu ușurință facturi care respectă identitatea și cromatica firmei tale.

Accesează pagina Setări, secțiunea Factură – Tipizate din contul tău FGO și deschide sau adaugă un profil de factură. Alege un model de factură compatibil cu personalizarea avansată și poți modifica mărimea, stilul și culorile textului pentru fiecare element din factură, adaugi ștampila, imagine de fundal sau logo. Fiecare profil pe care îl creezi este unic, de la logo la informațiile afișate (ex.: banca, IBAN, informații suplimentare).

Modelele personalizabile sunt marcate cu steluță verde. Cel mai utilizat model este modelul FGO. Info: alege să afișezi logoul tău în partea dreaptă pentru a ascunde imaginea implicită a modelului.

Traducerea unui profil de factură în altă limbă

Pentru limba engleză poți alege modelul predefinit de factură Premium 3 engleză.

Dacă dorești să emiți facturi în orice altă limbă, alege modelul FGO și apasă butonul Modifică texte. Vei putea astfel modifica textele afișate pe factură în orice limbă. În plus, poți debifa anumite informații pentru a le ascunde de pe factură.

Info: un profil personalizat în altă limbă se aplică pentru Facturi, Proforme și Avize. Celelalte tipuri de documente emise cu acest profil vor prelua automat textul completat pentru „Factură”.

PERSONALIZEAZĂ FACTURA CU FGO


Publicat

în

de către

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *