Pontajul și condica de prezență. Rapid și corect

Dacă ai o firmă, ai cel puțin un angajat și știi că trebuie să întocmești condica de prezență zilnică. Aceasta este obligatorie și, în cazul unui control inopinat, poți primi amenzi deloc neglijabile. În același timp, la sfârșit de lună ai nevoie de pontajul pe care să îl transmiți la contabilitate.

Atât pontajul, cât și condica de prezență îţi răpesc timp important, timp pe care cu siguranţă l-ai putea utiliza în alte activităţi benefice dezvoltării afacerii tale.

FGO simplifică întreg procesul

Pe de o parte, tu poți gestiona condicile de prezența, pontajul, concediile pentru toţi angajaţii. Pe de altă parte, angajații își pot înregistra singuri aceste informații în contul lor FGO, inclusiv de pe telefon, prin aplicația FGO Pontaj.

Printezi cu ușurință condica de prezență în cazul unui control.
La sfârșitul lunii descarci pontajul corect pentru contabilitate cu un singur click.

Condica de prezență

  • Poți adăuga condica unui angajat sau mai multor angajați simultan, pentru mai multe zile. Iar în cazul unui control, poți printa rapid condica de prezență din luna curentă pentru toți angajații.
  • Poți vizualiza și edita cu ușurință condica de prezență aferentă fiecărui angajat (ora de început, ora de sfârșit, pauze). Timpul lucrat se calculează automat, eliminând timpul petrecut în pauză.

Planificarea concediilor

  • Înregistrezi și planifici din timp concediile angajaților. Ai o vedere clară asupra concediilor planificate.

Pontajul

  • Printezi și descarci în excel condica de prezență sau pontajul conform contractului de muncă

Condica de prezență = afișează orele înregistrate și timpul lucrat calculat, așa cum au fost ele înregistrate.

Pontaj = pentru zilele în care există prezență, se completează automat numărul de ore din contractul de muncă (norma de lucru). Astfel, la sfârșit de lună, nu mai pierzi timp să faci pontajul corect pentru contabilitate. Cu un singur click, FGO îți generează pontajul corect pe toată luna.

Norma de lucru a fiecărui angajat o vei completa în pagina Setări angajați.

CREEAZĂ CONT FGO


Publicat

în

de către

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *