Verifică încasările de la curieri, rapid şi uşor prin FGO

Pe măsură ce afacerea creşte, organizarea, automatizarea şi accesul rapid la date devin esenţiale în managementul eficient al oricărei companii. Iar în ceea ce priveşte magazinele online, unde întâlnim o mare cantitate de date, este cu atât mai important să ţii totul sub control.

În FGO ai la îndemână instrumente special concepute pentru a contribui la managementul eficient al magazinului tău online, iar unele dintre ele sunt strâns legate de procesul de curierat. Astfel, prin FGO:

  • asociezi rapid şi automat încasările din borderou cu facturile emise prin procesarea automată a borderourilor de la curieri, extraselor bancare sau de la procesatorii de plăţi online
  • conectezi contul de la curier pentru emiterea rapidă a AWB-ului din factură

PROCESAREA BORDEROURILOR de la curieri în FGO:

Fie că foloseşti borderoul de la curieri în contabilitate sau vrei să verifici sumele încasate, fără să mai pierzi timp cu verificări manuale, FGO permite asocierea automată a încasărilor din borderou cu facturile emise.

Află rapid cât ai încasat şi de la cine.

Creează cont şi procesează borderouri în FGO

Cum procesezi borderourile de la curier în FGO:

  • PAS 1: asocierea facturilor emise cu livrările efectuate de curier

✅Mergi în pagina Procesare extrase, încarcă borderoul de la curier şi asociază facturile emise în FGO cu livrările (încasările) din borderou. Pe baza informaţiilor identificate (nume client, sumă, număr AWB etc.), FGO îţi va propune automat asocierea dintre factură şi livrare.

  • PAS 2: închiderea borderoului (pentru contabilitate)

✅Tot în pagina Procesare extrase, încarcă şi procesează extrasul bancar în care se regăseşte încasarea pe care ai primit-o de la curier. Asociază această încasare cu borderoul încărcat mai devreme. Astfel, toate încasările confirmate de tine în pasul 1 vor fi automat asociate încasării din banca şi vor fi corect transmise în contabilitate. Atenţie: cu data de încasare aferentă tranzacţiei bancare!

Vezi în video cât de simplu şi rapid procesezi borderoul în FGO:

Află rapid cât ai încasat şi de la cine.

Procesează borderouri în FGO

Generarea AWB-urilor în FGO

În FGO poţi conecta contul tău de la curier pentru generarea automată a AWB-urilor, direct din factura emisă, fără a mai fi nevoie să părăseşti contul FGO.

De asemenea, dacă ai AWB-ul deja generat, poti completa numărul corespunzator direct pe factura emisă.

Vrei să gestionezi mai eficient colaborarea magazinului tău online cu curierii?

CREEAZĂ CONT FGO


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *