Zile libere legale și afișarea lor în condica de prezență

Pentru că primăvara tot începe să-și intre în drepturi, iar noi visăm deja la micile escapade la munte sau la mare, iată cum stă situația zilelor libere și care sunt oportunitățile de prelungire a concediilor.

Zile libere 2018

1 și 2 ianuarie – Anul Nou
24 ianuarie – Ziua Unirii Principatelor Române

8 aprilie 2018 (duminică), 9 aprilie (luni) - Paștele
1 mai – Ziua Muncii
27 mai (duminică), 28 mai (luni) – Rusalii
1 iunie – Ziua Copilului
15 august – Adormirea Maicii Domnului
30 noiembrie – Sfântul Andrei
1 decembrie – Ziua Națională a României
25 decembrie, 26 decembrie – Crăciunul

Salariații care lucrează în zile libere legale

Salariații care lucrează în zilele declarate sărbători legale prin prisma tipului de serviciu, au dreptul de a fi compensați cu zile libere în următoarele 30 de zile sau de a fi remunerați dublu pentru ziua lucrată.

Zile libere legale – mai multe concedii pentru angajați

Indiferent că suntem în poziția de angajat sau de angajator, zilele libere ne oferă tuturor prilejul de a ne relaxa, cu atât mai mult atunci când le putem transforma în cate o mini vacanță bine meritată. Însă, ce faci când apare o urgență, iar colegul de la IT este în concediu fix atunci când ai mai mare nevoie de el? Pentru o colaborare mai eficientă între colegi, este important ca aceste concedii să fie planificate din timp, iar informațiile să ajungă și la restul echipei. Cu FGO poți vizualiza oricând dorești cine va fi în concediu, în ce perioadă și te poți pregăti din timp.

Weekenduri și zile libere naționale – afișare diferențiată în FGO

  • În FGO, atât weekendurile, cât și zilele libere naționale sunt evidențiate pentru ca tu sau angajații tăi să înregistrați mai simplu și mai rapid condica de prezență.
  • De asemenea, poți vizualiza și edita cu ușurință condica de prezență aferentă fiecărui angajat (ora de început, ora de sfârșit, pauze).
  • Iar în cazul unui control, poți printa rapid condica de prezență din luna curentă pentru toți angajații. Citește mai mult despre cum poți înregistra mai rapid pontajul și condica de prezență.


de către

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *